3 Webshops   1 Bestelling   1 Spaarsysteem

Over ons

Van harte welkom op Bonodora.com!
Bonodora is een online parfumerie (opgericht in 2005) en biedt u inmiddels een ruim assortiment van meer dan 100 kwaliteitsmerken.
Bonodora.com biedt u de manier om efficiënt en comfortabel uw favoriete geur te bestellen. Waar u ook bent. Op elk moment van de dag. Voor een scherpe prijs. We zijn u graag van dienst!

We streven er naar om een zo gebruiksvriendelijke webwinkel voor u te creëren. Een winkel met een ruime keuze parfum en aftershave van eerste klas kwaliteit van de bekende designers en modehuizen, een spaarsysteem, meerdere veilige betaalmethoden, een snelle levertijd tegen lage verzendkosten en vooral zeer concurrerende prijzen van de artikelen. Hier zullen wij hard aan blijven werken.

Wanneer u online winkelt bij Parfumerie Bonodora geloven wij dat uw beleving veel meer zal zijn dan plezierig en besparend. We bieden u snel, makkelijk en stressvrij winkelen, dat elk moment van uw tijd respecteert. U bent in staat om op eenvoudige wijze af te rekenen. (In Nederland  bijvoorbeeld met IDEAL, PayPal, Mastercard, Visa of een ouderwetse Bankoverschrijving maar ook achteraf (binnen 14 dagen) d.m.v. een Klarna factuur. Belgische klanten kunnen naast PayPal, Visa en Mastercard ook met Bancontact MisterCash, DIRECTebanking of een ouderwetse Bankoverschrijving betalen)  Daarnaast concentreren we ons evenzeer op eerste klas kwaliteitsproducten en klantenservice. Dit alles willen we laten resulteren in, zoals wij dit graag noemen, een Delightful Customer Experience.

Voor uw gemoedsrust bieden we u een Niet Goed - Geld Terug Garantie, maar u kunt er gerust van op aan dat elk artikel hetzelfde is als in de normale winkelstraten. Alleen bij ons koopt u het vaak voor een betere prijs. Ons gespecialiseerde team koopt zowel nationaal als internationaal in. 
Parfumerie Bonodora.com biedt u geweldige aanbiedingen: maar liefst elke dag een nieuwe zeer speciale Dagaanbieding en elke week een nieuwe Weekaanbieding. Tevens hebben wij een spaarsysteem waarmee u automatisch spaart voor nog meer voordeel.

Wij bieden u een groeiend assortiment van gloednieuwe 100% authentieke design geuren en beautyproducten voor een bijzonder aantrekkelijke prijs èn met behoud van onze service.

 Wij bieden u graag:

 •  Top merken. Eenvoudig 24/7 online bestellen.
 •  De scherpste prijzen.
 •  Lage verzendkosten. (boven € 75,- Gratis)
 •  Snelle levering.
 •  Automatisch sparen voor extra korting.
 •  Diverse veilige betaalmogelijkheden.
 •  Efficiënt en consequent. Trustpilot 5 sterren gewaardeerd door klanten.

 Geniet ook van de voordelen van thuiswinkelen:

 • Winkelen vanuit de luie stoel.
 • Laten bezorgen op woon-, werk- vakantie- of relatieadres.
 • Tijdsefficiëntie: snel vergelijken, 24/7 open, en geen reistijden naar een winkel.
 • Geen file's, parkeerproblemen en parkeerkosten.
 • Geen kassa-rijen of drukke winkelstraten.

Vandaar:
Bespaar op inspanning en uw portemonnee en bestel eenvoudig op deze website.
Wij versturen het met plezier naar u toe.

Met vriendelijke groet,
Het Bonodora Team.

Kantooradres:
Bonodora
Hongkongstraat 82
3049 BS Rotterdam NL
Tel.nr.+31(0)85-4014476
info@bonodora.com

Bankrekening
IBANnr. NL08RABO 0150752946 t.n.v. J.W. Internet Sales B.V.
Swiftcode (BIC) RABONL2U

Kamer van Koophandel
Kvk Rotterdam: 24467609
Btw: NL821059051B01
Bonodora.com is een onderdeel van J.W. Internet Sales B.V.

Terug naar boven

even geduld a.u.b